Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Yeni müfredat taslağı açıklandı
Yeni müfredat taslağı açıklandı
Bakan Ersoy, Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nü kutladı
Bakan Ersoy, Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nü kutladı
Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4 kişi yakalandı
Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4 kişi yakalandı
Meteoroloji, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımına karşı uyardı
Meteoroloji, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımına karşı uyardı
Bakan Şimşek: Enflasyon yaz aylarında çok hızlı düşecek
Bakan Şimşek: Enflasyon yaz aylarında çok hızlı düşecek
HABERLER>GÜNDEM
14 Şubat 2021 Pazar - 15:51

Altun: Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır." dedi.

Altun: Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelerde yer verildi:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır. 

Güvenlik güçlerimizin içeride ve dışarıda kalleş PKK başta olmak üzere terör örgütlerine karşı verdiği mücadele, milletimizin güçlü desteği ve dualarıyla, terör tehdidinin kökü kazınıncaya dek devam edecektir.

Türkiye, sadece terör örgütüyle değil teröre destek veren, paravanlık yapan ve terörü meşrulaştıran, normalleştiren kişi ve yapılarla da mücadelesini sürdürecektir. Terör, sadece elinde silah olan teröristlerle değil, ona destek veren sivil görünümlü ikiyüzlülerle de kendine alan açmaya çalışmaktadır. Devletimiz ve milletimiz buna müsaade etmeyecek, eli kanlı terör örgütlerine ve bunlara arka çıkan odaklara hiçbir zaman fırsat vermeyecektir.

PKK’yı gerek Türkiye’de gerekse Suriye ve Irak’ta meşru göstermeye çalışan odaklar bu katiller sürüsüyle ortaktır. PKK terör örgütünü kınamaktan dahi kaçınanların da, açıklamalarında kalleş örgütün adını anmayıp onu aklamaya çalışanların da ellerinde şehitlerimizin kanı vardır. Terör örgütü PKK ve onun sivil görünümlü destekçileri sadece emir aldıkları kirli odakların kiralık katilliğini yapmaktadır. Küresel vesayet odaklarının taşeronluğunu yapan bu alçak terör örgütünün, kölelik yaptığı yapıların çıkarına hizmet etmekten başka bir amacı yoktur.

Hiyerarşik olarak terör örgütünün parçası olan yapıların yanında duranları bir kez daha esaslı sorular bekliyor. Masum ve silahsız vatandaşların kalleşçe şehit edilmesi karşısında yine hiçbir şey olmamış gibi tuttuğunuz yola devam mı edeceksiniz? Bu hainlere açık ve net bir şekilde soruyoruz. Teröre açıktan ya da örtülü destek vermeyi, bu yapıları normalleştirip onlara meşruiyet sağlamaya çalışmayı sürdürecek misiniz? Elbette sürdürecekler. Zira efendilerinden aldıkları emir bu yönde!

Ülkemizin bütün terör örgütlerine karşı verdiği kararlı mücadele, bölgemizin güvenlik ve huzuru için de hayati önemi haizdir. Devlet olarak her bir vatandaşımızın huzur ve güvenliği için terör örgütlerinin silahlı ve sivil unsurlarının karşısında duracağız. Bölgemizi terör örgütleri eliyle dizayn etmeye çalışanlara, sınırları değiştirme heveslilerine ve yüz milyonlarca insanın huzurunu kaçırmaya çalışan şer odaklarına asla müsaade etmeyeceğiz. İsmini değiştirerek terör örgütü sıfatından kurtulmaya çalışan PKK’nın gerçekte ne olduğunu, kimler tarafından desteklendiğini, hangi kirli amaca hizmet ettiğini, ülkemize ve milletimize karşı nasıl bir düşmanlık beslediğini tüm dünyaya anlatmaya var gücümüzle devam edeceğiz. 

Terör örgütlerinin destekçilerini ve sözcülerini, besledikleri terör örgütlerini kilometrelerce uzaktan kontrol edenleri, terör örgütleri arasında ayrım yaparak yanlış, beyhude ve kötü amaçlar peşinde koşanları da gayet iyi tanıyoruz. Türkiye bu kirli ilişkileri açık etme ve bütün terör örgütlerinin belini kırma gayretinden bir an bile geri durmayacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ne terör örgütlerine ne de onların sahiplerine, uzantılarına ve destekçilerine geçit verecektir.

Bir kez daha şehitlerimize rahmet, milletimize, şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Vatan bölünmez, bölünmeyecek. Teröre ağır darbeler indirmeye devam edecek, kökünü kazıyacağız!”


Hibya Haber Ajansı

 
MSB, Gara'daki mağarada ele geçirilen silahların görüntüsünü paylaştı
 
Kayseri Büyükşehir’den “Akıllı Kavşak” uygulaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarımsal sulamada ‘su tasarrufu’ teşvik edilecek
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), tarımda ...
Koronavirüs salgınında vaka sayısı 7 bin 706’ya ulaştı
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ...
Bakan Akar beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile sınır hattında
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde TSK Komuta Kademesi ile Irak'ın ...
 
Japonya'da 7,1 büyüklüğünde deprem
Japonya'da, 7,1 büyüklüğünde deprem oldu.
Huzurevleri sakinleri salgın sürecini etkinliklere katılarak geçiriyor
Kovid 19 salgını nedeniyle, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na ...
Korsanlardan kurtarılan gemi mürettebatı ile ilgili açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan kurtarılan gemi personeli hakkında açıklama yapıldı.
 
Yaklaşık 1 milyar 262 milyon liralık destek ödemelerine bugün başladık
Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, yaklaşık 1 milyar ...
Yüz yüze ve uzaktan eğitime ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Liselerde yüz yüze ve uzaktan eğitime ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
Koronavirüs salgınında vaka sayısı 7 bin 763’e ulaştı
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri