Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
16 Temmuz 2010 Cuma - 06:26

Ankara-Siirt uçuşları başladı

Bora Jet firması, Siirt Havaalanı’na tarifeli uçak seferleri başlattı. Bora Jet, TC-YAB tipi 66 kişilik uçaklarla haftanın iki günü karşılıklı olarak Siirt-Ankara seferlerini başlatırken, ilk seferin gerçekleştirilmesi dolayısıyla Siirt Havaalanı’nda tören düzenlendi.

Ankara-Siirt uçuşları başladı

Vali Musa Çolak, törende Siirtlilerin, Siirt Havaalanı’ndan yapılan uçuşları tercih etmesinin önemine işaret etti. Bora Jet Temsilcisi M. Faruk Sualp da uçakların Ankara’dan pazartesi ve cuma günleri saat 15.00’de kalkacağını ve Siirt Havaalanına indikten sonrada saat 18.00’de yolcularını alıp tekrar Ankara’ya döneceğini söyledi.

 
Başbakan ziyareti faydalı geçti
 
Ulaşımda rekabet
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cevat 18 Temmuz 2010 Pazar 14:00

Beyler ülke gidiyor, sizlerin içinizde biraz, vatan millet sevgisi varsa. Bu günlerde birlik ve dirlik günüdür . Dış ve iç mihraklar, sanki bir olmuş, ülkeyi bölmek için, tüm güçleriyle çalışmaktadırlar. Bu gün devletin tüm kurumlarına sirayet etmiş, halkın güvendiği, kurumlarda halkın alehine kara sanaryolar hazırlıyan, kendi statükolarını korumak için,yargı içine girilmiş, bu hususta çıkan kararları, tartışılayacak konuma getirmiş. Halk silahlı ve adalet kurumuna karşı olan güvenini sarsmıştır. Devletin bütün kurumları, ülke içinde yaşıyan insanların huzuru, kalkınması,refahı için çalışır. Millet varsa devlet vardır. Çünkü devleti millet kurar. Bu yüzden devlet tüm alanıyla, halkının sadeti ve güveni için çalışır, halkın hizmetkarıdır. Devlet halktan üstün olamaz. Devlet bu halkı korku sanaryoları üretemez ve halkı korkutamaz. Bu gün ne yazıkki Gazi Mustafa Kemalin ATATÜRK'ün ülkesi, ne hale getirirldi. Kimler idare ediyor. Onun ismi altında yolsuzluklar yapılıyor, onun ismi arkasında ülkeyi bölme noktasına getiriliyor. Onun ismin arkasında bu ülkenin insanlarına hakaretler ve eziyetler yapılıyor. İnanıyorum atam hayatta olsaydı. bu sahte yüzleri bir bir hesap sorup, bu halka yaptıkları cazayı verdirirdi. Ülke halkını inançsız, milliyetcisiz, kültürsüz, yoksul bir toplum haline getirmek istiyorlar. Halkın içinden , halkın hür iradesiyle seçilmiş liderler ismemiyorlar. Benim dediğim olalacak, diye, devletin tüm kurumlarına hakim olmak istiyorlar. Böylece devletin ordusunu, yargısını gayrı nizami işleterek, gerçeklerin üzerini kapatark, kendilerini haklı gösterip, ülkeyi kaosa görerek, ülkeyi bölme ve perçalama peşinde koşarak, asil bu ülke insanını yıldırmak, kendi statüko durumunu dahada sağlam zemin üzerine inşa etmektir. Bugün birlik ve dirlik günüdür kardeşlerim. Ülke çok hasas bir durumdan geçmektedir. Tüm hamasetlerimizi bir tarafa bırakarak. Bu hassa durumdan ülkemizi daha güvenli bir şekilde.bir ortama koya biliriz. Hepimiz görüş ve düşünceleri ve inançları ne olursa olsun, hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Denize açılmış, önündeki korkunç dalgaları halt edebilecek bir gemide yaşamaktayız. Allah korusun gemiye çarpan bu kaos dalgaları, gemiyi batırmak için bir yarık açarsa, bu vesileyle gemi batacak olusa, bu gemi içinde yaşıyan değişik ırk,inaç,dil,kültür ve düşünce yapısı ne olursa olsun, hepsi bu denizde allah korusun boğulur. Şahsi inadımızı ve kibirliğimizi, hasametimizi bir tarafa bırakar, ülkemizin üzerindeki bu belayı ,bir an önce def etmek için işbirliği yapalım, bu belayı def edelim. Yoksa yarın bu birlik beraberi yapmaya kalksa, geç olabir.Sizlerin ne düşüncede ve inaçta olursanız olun.bizlr sizleri seviyoruz. Hadi birlik ve beraberlik günüdür. Bunu dosta ve düşmana karşı bu bütünlüğümüzü gösterelim.Hoça kalın. sağlıkla kalın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan ziyareti faydalı geçti
Şoför esnafının baskısı üzerine Ulaştırma Bakanlığı, toplu taşıma araçlarındaki ...
Kademeli Ceza
Karayolları Trafik Kanununun 65’inci maddesi değiştirildi ve yük taşımacılığındaki ...
Geleceğin Türkologlar buluştu
Etimesgut Belediyesi, kendi ülkelerinde Türkoloji eğitimi alan 23 ayrı ...
 
Bafra’da “brunch”
BU işe bir ekonomistin el atma zamanı çoktan gelmişti aslında. Kendi ...
Başbakan şoförlerden destek istedi
Başbakan Tayyip Erdoğan, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası’nı ...
Ankara'da herşey EXPO için
Vali Yüksel başta EXPO Fuarı olmak üzere büyük organizasyonları Başkent’e ...
 
Türkiye’nin ilk jeoparkının beş ünitesi
Milli Parklardaki Jeolojik Miras” projesi çalışmaları sırasında başlatılan ...
Cezanın tutarı 5.6 milyon TL
Türkiye’de kapalı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasından bu yana ...
Aselsan hedef büyüttü
Geçen yıl, dünyanın en büyük 93. savunma sanayi şirketi olan Aselsan, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri