Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
14 Haziran 2010 Pazartesi - 06:58

Ankara müşterisi çok farklı

Başkent müşterisinin yeni deneyimlere eçılmaya başladığını belirten Beymen Kavaklıdere Mağaza Müdürü Ragıp Kurt, “Ankara müşterisi artık modayı kendi tavrına göre yorumluyor” dedi.

Ankara müşterisi çok farklı

Türkiye’nin lüks tüketim alanında gösterdiği gelişimle, Ankara müşterisinin de kendi tavrına göre modayı yorumlamaya başladığını belirten Beymen Kavaklıdere Mağaza Müdürü Ragıp Kurt, “Ankara müşterisi alışverişte zamansız ürünleri biliyor ve vazgeçmiyor, ama yenilerden de iyi olanı seçebiliyor” dedi.

Başkent müşterisinin özgünleşme ve farklı deneyimlere açılma konusunda da hızla geliştiğini ifade eden Kurt, şunları söyledi:

“Ankara müşterisinin dünya müşterisinden önemli bir farkı, servis beklentisinin daha özenli, mağazacılık standartlarının daha yüksek olması. Ankara müşterisi, dünyada krizden sonra önem kazanan, ancak bizlerin Türkiye’de zaten yıllardır uygulamakta olduğu mağazacılıkta servis, özen, yenilikçilik gibi konseptlere çoktandır aşina.

Beymen ayrıcalığı

Çok yakında kırkıncı yılını kutlayacak olan Beymen, dünya lüks perakende sektörünün en önemli oyuncularından. Dünyaca ünlü markaların birçoğu Türkiye pazarına Beymen’le girmiş durumda. Bu markaların bir bölümü Türkiye’deki kendi monobrand butiklerini, Beymen yatırımıyla hizmete sunmuş bulunuyorlar.
Türkiye’de krizden en çok etkilenen grup olmasa da, AB grubu kriz esnasında tüketimi azalttı. Ekonomik nedenlerden ziyade kriz psikolojisinden kaynaklandı.

Ulaşılabilir lüks öne çıktı

Ulaşılabilir lüksün daha öne çıkması, bu segmentteki marka sayısını arttırmamızı ve fiyat yelpazemizi genişletmemizi sağladı. Ayrıca Beymen koleksiyonlarına, farklı tasarımlarla çok daha ulaşılabilir fiyatlı ürünler ekledik. Krize rağmen öncü olan ve hızlı büyümesini sürdüren markalarımız oldu. Dior ve Dolce&Gabbana gibi markalarda yüzde 10 büyüme sağlandı. Ayakkabı ve çanta her zaman olduğu gibi kriz döneminde de güçlü olmaya devam etti.

Beymen Kavaklıdere mağazamızda her sezon geleneksel hale gelmiş olan Beymen kadın sezon tanıtımlarımıza sonbahar-kış sezonu için de devam ediyor olacağız. Ayrıca mağazamızda Beymen Sohbet Toplantıları adı altında konusunda uzman isimleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Dilara Koçak mağazamızdaydı.
Sağlıklı yaşam, dengeli beslenme, formda kalma ve diyet konularında merak ettiklerini sorma şansını yakalayan davetliler, Koçak’ın paylaştığı öneri ve ipuçlarını büyük bir ilgiyle dinledi. Sohbet toplantılarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek. Ayrıca sonbaharla birlikte Blender katımızda genç Türk tasarımcıların koleksiyonlarını sergileyeceğimiz bir projeye imza atacağız.

Kitaptan bisiklete

BEYMEN Kavaklıdere’nin Blender (jean katı) yepyeni bir alışveriş tarzının Türkiye’deki ilk örneği. Modayı moda olduğu için değil de, kendi yaşam stilinin bir parçası olarak takip eden, yaratıcı, modern ve farklı bir müşteri grubu için yepyeni bir alışveriş alanı. Beymen Blender markaları ile modayı ulaşılabilir kılmayı, onu eğlenceli, keyifli ve sürprizli bir ortamda müşteriye sunmayı hedefliyor. Blender’da keşfedilecek markalar alışageldiğimiz giyim markalarıyla sınırlı değil. El yapımı bisikletlerden, özel tasarım sneakerlara, eski plaklardan nadir bulunur kitaplara, renk renk saatlerden avuç içine sığan fotoğraf makinelerine farklı bir ürün seçkisi alışverişi yeni bir deneyim haline getiriyor. Bunlara ek olarak Blender’da 100’e yakın giyim ve aksesuar markası yer alıyor.

 
F klavye milli klavye
 
Halk değil, Büyükşehir atamalı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
F klavye milli klavye
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, “Hem dilimizi, hem klavyemizi ...
Yangın korkuttu
Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi yakınında bir inşaat alanında çıkan ...
ATO'dan Bilişim Vadisi Projesi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Genç Girişimciler Kurulu’nun ...
 
Metroyu Bakanlık tamamlayacak
Yarım kalan metro ve hafif raylı sistem inşaatlarının Ulaştırma Bakanlığı ...
Polatlı'da selzedelere yardım
Polatlı'da Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin başkanlığında toplanan Sosyal ...
Melih Gökçek'in avukatına arama
Seyfi Oktay'ın da gözaltına alındığı son Ergenekon dalgasına takılanlar ...
 
Ankara'ya kedili logo
Dünyada amblemi bulunmayan tek başkent olan Ankara’da, Büyükşehir Belediye ...
Doğalgaz faciasında son gelişme
Çankaya Birlik Mahallesi’nde yedi üniversite öğrencisinin öldüğü doğalgaz ...
Umutlar mahkemenin karar duruşmasında
Yeniden belediye olma hayaliyle bekleyen Temelli’de tüm umutlar mahkemenin ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri