Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>SPOR
26 Kasım 2013 Salı - 12:38

Ankaragücü'nde voltaj yükseldi

ANKARA GAZETESİ / Alanyaspor maçında alınan 3-2’lik yenilgi, kulüp içinde taşları yerinden oynattı.

Ankaragücü nde voltaj yükseldi

ANKARA / Beştepe tesislerine girmek ve futbolcularla konuşmak isteyen grubu dağıtmak için güvenlik görevlilerinin havaya ateş açtığı ileri sürüldü. Başkan Mehmet Yiğiner, yaptığı açıklamada “Suçlu arayanlar yanlış adreste. Her yenilgi sonrası kulüp basılırsa bu iş yürümez” dedi.

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta liderliği ele geçirme hedefiyle çıktığı mücadelede Alanyaspor’a 3-2 yenilen ve zirvenin 6 puan gerisinde kalan Ankaragücü’nde, alınan yenilgi sonrasında taşlar yerinden oynadı. Takımın 4 haftada toplam 11 puan kaybı yaşamasına taraftarın tepkisi büyük olurken, ekip içinde de tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Maç sonrası yaşanan gerilim, gece boyunca sürerken, dün toplanan yönetim kurulu, Ocak ayında olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. 
Kulüpteki gelişmeler, 3-2 kaybedilen karşılaşma sonrasında başladı. Oyuncuların soyunma odası koridorlarında, bu müsabakaya teknik sorumlu olarak çıkan Ümit Geçmen ve bazı yöneticilerle tartıştığı, bu tartışmanın, takım otobüsünde tesise gidene kadar devam ettiği belirtildi. 
Takım, tesise girdikten sonra ise taraftarın tesise gelmesi ile farklı bir gerginliğin yaşandığı kaydedildi. Tesis kapısına gelen bir grup taraftarın, futbolcularla görüşmek istediği, güvenlik görevlilerinin bu grubu içeri almaması sonucu tartışmanın çıktığı, bu esnada güvenlik görevlilerinin havaya ateş açarak, grubu dağıtmaya çalıştığı iddia edildi. Bu gelişmelerin ardından bir taraftar grubunun, tesisin hemen yanında bulunan teknik okullar bahçesinin duvarından atlayıp, tesis içine kadar girdiği ve teknik ekip ile futbolculara tepki gösterdiği ileri sürüldü.

SUÇLU ARAYANLAR YANLIŞ ADRESTE

Yaşananlar üzerine, sosyal medya aracılığı ile açıklama yapan Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, “Geçen sezon ligi son sırada tamamlamış, içi boşaltılmış, en çok gol yemiş takımı, şampiyon yapmaya çalışıyoruz. İşimiz zor olacak. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Suçlu arayan arkadaşlar, yanlış adresteler. Kulübün içini boşaltanlar başka yerdeler” ifadelerini kullandı.
Yiğiner, açıklamasına şöyle devam etti:
“Kulüpte olanlarla ilgili gereken yapılacaktır. Her yenilgi sonrası bu olaylar yaşanmamalı. Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim. Elimizdeki malzeme bu kabul etmek zorundayız. Bu lig kolay olmayacak. Her mağlubiyetten sonra kulüp basılırsa bu iş yürümez. Maçı seyrettikten sonra gerisini yönetime bırakmak lazım. Ankaragücü büyük bir camiadır Allah’ın izniyle yönetim taraftar futbolcular el ele verip hep beraber kötü gidişe dur demeliyiz.”

3 YENİ TEKNİK ADAM İSMİ GÜNDEMDE

Tüm bu gelişmeleri gece boyunca değerlendiren yönetim kurulu, dün öğle saatlerinde toplanıp, ocak ayında olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. 4 saat süren toplantıda, gündem taraftarın gösterdiği tepki üzerinde yoğunlaşırken, “Tepkinin yeri stadyum’ olması gerektiği yönünde görüş hakim oldu. Yönetim kurulu üyeleri, A2 maçındaki kart skandalının ardından Fuat Akyüz’ün, 4 maç ceza alması sonucu takımda bir kopukluk yaşandığını ve bunun oyuncuları olumsuz etkilediğini dile getirip, yeni bir teknik adam arayışına gidilmesi gerektiğini dile getirdi. Toplantıda, Özcan Bizati, Durmuş Ali Çolak ve Celal Kıbrızlı’dan birinin takımın başına getirilmesi için çalışma başlatılması kararlaştırıldı.ANKARA /

 
Yenimahalle kupada da farklı
 
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı traktör devrildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yenimahalle kupada da farklı
ANKARA GAZETESİ / Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin lideri, ikinci tur ilk ...
Ankaragücü yarıştan kopuyor
ANKARA GAZETESİ / Sarı-lacivertliler, lider karşısında iki kez beraberliği ...
Başkent’te zirve dansı
ANKARA GAZETESİ / İkinci Lig Kırmızı Grubun ilk dört sırasında yer alan ...
 
Keçiören’in minik gururları
ANKARA GAZETESİ / Bağlumspor’un masa tenisi kız takımı birinci lige çıkma ...
Giray Kaçar yoklaması
ANKARA GAZETESİ / Gençlerbirliği, Beştepe’den yetişen tecrübeli savunmacıyı ...
Ankaragücü galibiyete odaklandı
ANKARA GAZETESİ / Teknik Direktör Fuat Akyüz, Alanyaspor maçının 6 puanlık ...
 
TED deplasmanda güldü
ANKARA GAZETESİ/ ULEB Avrupa Kupası F Grubu’nda Aykon TED Kolejliler, ...
Asla Vazgeçmeyin
ANKARA GAZETESİ / Milli voleybolcu Neriman Özsoy, gençlere çalışmanın önemini anlattı.
Tek kazanan Özel idare
ANKARA GAZETESİ / Başkent ekipleri, Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin sekizinci ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri