Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
HABERLER>GÜNDEM
7 Şubat 2011 Pazartesi - 09:43

Kiralık oyuncaklar

Birbirinden farklı ve eğlenceli oyuncakların sayısı gün geçtikçe artarken, çocuklarının bu yöndeki ihtiyaçlarını ucuza karşılamak isteyen aileler “internetten kiralama” yöntemini tercih ediyor.

Kiralık oyuncaklar

Uygulamayla çocukların zihinsel ve sosyal gelişimlerini destekleyen birçok oyuncak, siteden kiralanabiliyor. Sitede, çocukların en çok tercih ettiği dünya çapında kabul görmüş 20 markadan 600 çeşide yakın oyuncak yer alıyor.
Seçilen oyuncak, kiralama bedeli ödendikten sonra kargoyla ailelere teslim ediliyor. Oyuncağı satın almak yerine kiralayarak daha az masraf eden aileler, çocuklarının oyuncak yelpazesini de genişletme fırsatı buluyor.
Oyuncak kiralama sitesinin yöneticisi Funda Kılıç, çocukların eğitici oyuncaklarla oynamasını tercih eden, onların erken öğrenme dönemlerini kaçırmak ve aynı zamanda çocukların kısa sürede sıkıldıkları oyuncaklara çok para harcamak istemeyen ailelere yönelik bir hizmet sunduklarını söyledi.

Tüketim çılgınlığı

Kiralama yöntemi sayesinde evlerde oyuncak yığılmalarının da önüne geçildiğini dile getiren Kılıç, aynı zamanda oyuncağa ayıracak yer sıkıntısının çözüldüğünü kaydetti.
Sitedeki tüm oyuncaklarının uluslararası standartlara göre üretilen markalı ve güvenli ürünler olduğunu anlatan Kılıç, “Büyük hasarlar verilmediği sürece bir oyuncağın kullanım süresi çok uzun olabilir. Böylece bir oyuncakla, farklı aylarda, farklı çocuklar uzun süre oynayabilir. Bu uygulama da tüketim çılgınlığının yaşandığı günümüzde bir üründen birden fazla kişinin faydalanmasına olanak sağlıyor” dedi.

Hijneyik oyuncaklar

Siteden temin edilen oyuncakların, hijyenik şartlarda temizlenip paketlenerek evlere gönderildiğini anlatan Kılıç, şöyle devam etti:
“Oyuncaklar, her kullanımdan sonra, üzerlerindeki bütün mikropları öldürdüğü kanıtlanmış organik temizlik ürünleri kullanılarak temizleniyor. Bu aşamadan sonra oyuncaklar, 100 derece üzeri buhar banyosundan geçirerek, tamamen steril hale getiriliyor. Daha sonra hijyenik şekilde paketlenerek adrese gönderiliyor.”
Kılıç, 1-3 ay arasında kiralanabilen oyuncakların, sipariş veren ailelerin kapısına kadar kargoyla ücretsiz getirilip, tekrar ücretsiz teslim alındığını kaydetti.

Oyuncaklar nasıl kiralanıyor

SİTEDEN oyuncak kiralamak için öncelikle üye olunması gerekiyor. Ücretsiz üyeliğin ardından, sitedeki 0-6 ay, 6-12 ay, 1-2 yaş, 2-3 yaş, 3-5 yaş ve 5-8 yaş gruplarına göre ayrılan oyuncaklardan seçilerek, sepete atılabiliyor.
Kiralanan oyuncağın bedeli ödendikten sonra, oyuncaklar kısa sürede ücretsiz kargoyla adrese ulaştırılıyor. Çocuklar, kiralama süresine göre oyuncakları 1, 2 ya da 3 ay kullanabiliyor. Sürenin bitmesine 3 gün kala, aileye e-mail atılarak bilgilendirme yapılıyor.
Yeni oyuncak talebi ya da yeni sipariş yoksa, oyuncakların geri alınma talebinin siteye bildirilmesi isteniyor. Geri bildirim yapılmadığı takdirde, kiralama süresinin dolmasına bir gün kala aile telefonla aranarak, kargo yetkilisinin oyuncakları almaya geleceği haber veriliyor. Sürenin bitmesinin ardından da kargo yetkilisi, gönderilen kutulara konulması gereken oyuncakları ücretsiz teslim alıyor.
Kiralama süresi bittikten sonra oyuncakları iade etmeyip süreyi uzatmak isteyenlerin, siteden tekrar üye girişi yaparak, elindeki oyuncağın kiralama ücretini ödemesi gerekiyor.
Çocuğun çok sevip bırakmak istemediği oyuncaklar ise siteye bildirilerek, buradan piyasa fiyatının yüzde 10 altına satın alınabiliyor.

 
Ankara seyircisi tesadüfleri sevdi
 
Öğretmen adayları eylem yapacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tarık 2 Mart 2011 Çarşamba 01:54

Tebrikler, çok güzel bir uygulama, bizde faydalanacağız.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Havamız nasıl?
Meteoroloji, tüm yurdu etkisi altına alan dondurucu soğukların ardından ...
Facianın bilançosu
Ankara dün OSTİM'de meydana gelen 2 patlama ile sarsıldı. Patlamalarda ...
Ölenlerin ailelerine ev verilecek
Gökçek, organize sanayi bölgesinde meydana gelen patlamalarda hayatını ...
 
Binayı aldı kurayı alamıyor
SGK’nın, Çankaya Belediyesi’ne devrettiği binadaki dükkan kiralarına, ...
İşte bizim polisimiz
Mısır Büyükelçiliği’ne doğru yürüyüşe geçen grubun kapattığı Kuğulu Kavşağı’ndan ...
Ankara Erzurum'u örnek almalı
Ankara Genç İşadamları Derneği( ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah ...
 
Ankara Dizel tercih ediyor
Ankara’da yapılan bir araştırma her 10 kişiden 6’sının otomobilinde dizel ...
OSTİM'de endişelendiren açıklama
Ankara OSTİM'deki şu ana kadar 16 kişinin ölümüne neden olan iki ayrı ...
İvedik'te patlama :9 ölü
Ankara İvedik Organize Sanayi Sitesinde Boya tiner atölyesinde meydana ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri