Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
28 Haziran 2009 Pazar - 01:39

Türbanlılara özel DİSCO

Eskiden denize girmezlerdi, şimdi diskoya gidiyorlar...

Türbanlılara özel DİSCO

Yer, Antalya'da 5 yıldızlı Şah inn Paradise Tatil Köyü. Mekânı, ağırlıkla "dindar tatilciler" kullanıyor. 30'u aşan benzeri arasından ayırt edici özelliği, içinde "bayanlara özel disko" bulunması.

Bu bir ilk
Bu, İslami tatil köyleri açısından bir ilk. Disko saat 22.00'de açılıyor, 04.00'te kapanıyor. İçeride tipik bir disko; ortada bir dans pisti.. Önünde tabureleri olan bir bar bile var. Hadise de çalıyor, Serdar Ortaç da. DJ'i ise kadın.

İçki satılmıyor
İçki satılmıyor, gazlı içecekler ve meyve kokteylleri içiliyor. Daha çok 25-38 yaş grubu geliyor. Tatil köyünün genel müdürü Yusuf Yücel, fikri ortaya attıklarında "inançlarımızla uyuşmaz" diye itirazlar yükselse de artık erkeklerin de "bize niye yok" demeye başladıklarını söylüyor.

Eskiden denize girmezlerdi, şimdi idskoya gidiyorlar
Şah inn'in de aralarında bulunduğu Türkiye'de sayıları 30'u aşan İslami tatil mekânı dindar müşterileri ağırlıyor. Kadın ve erkekler denize ayrı giriyor, ayrı eğleniyor. Ancak bu anlayış kırlamaya başladı. Kendisini de dindar olarak tanımlayan Burnaz Turizm'in ortağı Metin Kandaz, değişimi "1990'larda bırakın havuzu, denize bile girmezlerdi. Şimdi diskoya gidiyorlar" cümlesiyle doğruluyor.

Haşemalı kadınla erkek aynı havuz başında güneşlenip suya girmeyecek
 Kandaz, "Dindarların yüzde 5-10 arasında bir bölümü dışındakiler zamanla daha liberal bir tatil anlayışına kayıp merkezi noktada buluşacak. Ama ne olursa olsun haşemalı kadınla erkek aynı havuz başında güneşlenip suya girmeyecek" diyor. Dindarların eskiden kolalı içecek tüketmediklerini söyleyen Şah inn Genel Müdürü Yusuf Yücel, "Şimdi tüketiyorlar. Artık takıntı derecesinde marka tutkunları oluştu" diyor.

 
"Önergeden benim de haberim yoktu"
 
Eylül - Ekim aylarında DARBE olur
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taner 28 Haziran 2009 Pazar 10:22

dinen bir sakınası yok:=)tek mesele bayanlara ait olması gerekir.erkeğin olmaması lazım.sonuçta öle bir ortam hazırlanmış..siz erkekler kendi eğlencelerinize bir bakın.göbek atmadığınız için onlar ehvel mi?haa şu yönden bakarsanız boş vakit geçirmek dinen uygun mu?o zaman evt derim.yani onun yerine şunu bunu yapsa çok daha iyi diye.Ama Tv karşısında geçirdiğimiz, pineklediğimiz , uyuşukluk haliyle,diskoda eğlenen (TÜRBANLI)bayanların arasında nasıl bir fark gözetilebilir ki????resimdeki kıza gelecem.türbanlı standartları dışında özgün bir çizgiyi benimsemiş belliki.:).ama bu sert eleştireler o kızın başınıda açmasına neden olur.herkesin nefsi ve ruh hali farklıdır.inanan insanlar yarımı bozmaya çalışmaziyarımı tamamlamaya çalışır..bazılarımız daha sonra kabullenir uygularız kuralları.bazılarıda uygular, hayat bu değilmiş der..tamamen sapıtır.mesele şu ki;dinimizde yapıcı eleştiri vardır.olumsuzluk ve negatif eleştiri yoktur.evt kızım yaptığın çok doğru böyle devam et demek değildir mahsettiğim.ama daha insanı etkileyen ve ince bir yaklaşımdan bahsediyorum. hakeret ve büyük harf kullanmadım dikkatinizi çekerim!

Yorumu oyla      0      0  
NE DEMEK 28 Haziran 2009 Pazar 10:22

Bizim aslımız kanımız TÜRK,dinimiz islam.müslümanız..YOBAZLARDAN DA sağlam müslümanız ..sadece Kuran-ı kerime inanırız.sizin gibi liboş-fetoş değiliz.ArapıN kültürü,yemeğini,ismini,GİYİMİ enjekte etmiyoruz.senin fetoşun gibi amerikancı değil.ÖZ BE ÖZ TÜRKÇÜYÜZ..sahtekar din düşmanları. TÜRK IRKIMIZ SAĞOLSUN.

Yorumu oyla      0      0  
Zeki Tanko 28 Haziran 2009 Pazar 10:22

Hic bosunuza orasi cok guzel bir tatil koyu, ve evet o disko da cok eglendim ve orasi ilk bayan diskosu degil

Yorumu oyla      0      0  
erdal1 28 Haziran 2009 Pazar 10:21

Foto bi düğünde çekilmiş kare ye benziyor.. Türbanlılara hakaret etmek için yapılan bu tezgahları kınıyorum.. Günah onların günahı Bizene..

Yorumu oyla      0      0  
Haber Yorum 28 Haziran 2009 Pazar 10:21

Bunlar iyi günlerimiz.Fetullah'ın 1998'de başlattığı diyalog safsatasının meyveleri işte bunlar.İslam dinini türbandan ibaretmiş gibi gösterip hıristiyan ve yahudilerle din kankiliğini mübah göstermeye çalışan bu zihniyet ve akepe iktidarı sayesinde müslümanlar türbanla hıristiyanlaştırılıyor.Bakın şöyle çevrenize türbanlılar faizli para çekiyor türbanlılar dedi kodu yapıyor türbanlılar her türlü ihale alıyor türbanlılar komşusu açken kendisi tok yatıyor türbanlılar dün karşı çıktığı pek çok şeye bu gün hoşgörü ve diyalog adına göz yumuyor.Tabii ki burdan türbanlı derken kast ettiğim Allah için örtünenler değil velev ki Tayyip için örtünenler ve malına mal parasına para katıp sadece görüntü yapanlardır.Allah için örtünenlere kurban olurum. Bu arada peygamberimiz deccali tarif ederken şöyle diyor:"Müslümanların içinden onlardanmış gibi görünecek ve müslümanları fark ettirmeden müslümanlığın dışına çıkaracak." Düşünün bakalım kim yapıyor bunu.Yahudi ve hıristiyan aşkıyla yanıp tutuşup her gün ölen müslümanlara ses çıkarmayan Türk milliyetçiliğini küfür sayan kim?Düşünenler için cevap çok kolay düşünemeyenler için de helak çok kolay olacak.

Yorumu oyla      0      0  
petek kızılkaya 28 Haziran 2009 Pazar 10:20

Konyada genclik soleninde bir suru kapali kiz cilginca dans ediyordu.Bu kimseyide ilgilendirmiyordu.Demekki radikallik zamanla artti.Bu hanim kizlar baski arttikca daha gizli yerlerde egleniyorlar.Birakinda namusuyla eglensin.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeşil sahalarda en komik anlar
Boş tribüne sevinen, karda topu kaybeden, sevinirken acı çeken...
Jackson'ı ilaçlar mı öldürdü?
Popun kralı Michael Jackson'ın dostu Uri Geller, ünlü şarkıcının Londra'da ...
Sağlıklı ömür için sekiz önemli sır!
Yaşam kalitenizi artırmak, sağlıklı bir ömür yaşamak istiyorsunuz. Aslında ...
 
Zeytinyağı kalbin ilacı
Kötü kolesterolü azaltıcı özelliği bulunan zeytinyağı, aynı zamanda kalbin de ilacı...
GSM şirketlerinde indirim rekabeti
GSM operatörleri, bedava kontör ve dakikadan sonra özellikle giyim sektöründe ...
Kır saçlılar müjde!
Saçınız beyazlıyor diye üzülmeyin! Beyaz saç sizi kanserden koruyor!
 
Çay içmek harareti alır mı ateşimiz çıktığında niye üşürüz
DÜNYANIN en saygın popüler bilim dergilerinden İngiliz BBC Focus, yıllardır ...
Pasinler'de 200 evi su bastı
Erzurum'un Pasinler ilçesinde akşam saatlerinde başlayan etkili sağanak ...
Siyah üzüm mucizesi
Türk bilim adamları, antikanserojen özelliği bilimsel araştırmalarla kanıtlanan ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri