Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
8 Şubat 2010 Pazartesi - 10:01

Oktay Vural zehir zemberek

Kekeç'e yanıt veren Vural: 'Ben AKP'nin adamıyım, yazarım' diye açıkça söylesin.

Oktay Vural zehir zemberek

 

TV8’de yayınlanan Erkan Tan ‘la Başkentten program konuğu olan MHP Grup Başkanvekili, İzmir Milletvekili Oktay Vural; Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç’in ,‘ CHP’ye gerek yok MHP var’ başlığını taşıyan köşe yazısına karşılık ‘’ Bu yazısını nasıl yazmış, aklını peynir ekmekle mi yemiş anlayamadım. Neden MHP’ye acımasızca saldırıyorlar, bilgisiz insanlar. Açıkça söylesinler, ‘ben AKP’nin adamıyım, iliştirilmiş yazarıyım diye‘’ dedi

‘’AK Parti’nin, Tayyip’in ağzını kullananların kendi ağzı yok mu. Milletin haber alma ve sorgumla gücü olan basın ve yayın AKP’yi pazarlamaktan başka ne yapıyor. Patron baskısı altında olan kalemler ve kameralar söz konusu. .Bize karşı olan tüm yansıtılanlar, AKP yandaşlığını yapanların manipülasyon haberlerinden başka bir şey değildir. Milletin sorgulama gücü olan yayın ve basın kurumlarının siyaset ve ticaret için kullanıldığı ortada. Resmen yalan pazarlıyorlar. Bize faşist diyenlere sekiz başlıklı uzun sütunlarla yer verenler, bizim karşılığımız için alt tarafta bir paragraf ile yetinmişler ’’ diye konuştu.

Benzeten de Benzetilen de Kendileri, Getirip Gösteren Mi Suçlu!

‘’Tarih 14 Kasım 2009 peygamber benzetmesi ve alkışlayanlar, ben 13 Mart 2009’da basın toplantısı yaparak, CD’yi herkese dağıttım. Niye bir yıl boyunca susuldu. Peygambere benzeyen de, benzetilen de kendileri, getirip gösteren mi suçlu, bir de yalan diye inkar ettiler. Niye bizden özür bekleniyor, kaldı ki ben bu hadiseyi tüm oy verenlere ve AKP’lilere de bağlamıyorum.

Peygamber efendimize kadar dil uzatan bu densizlere karşılık nasıl tepkisiz kalabiliriz. Siyasete karşı olan bu istismarlık gözardı edilemez‘’ diyen Oktay Vural, mecliste yaşananların provokasyon maksatlı bir muhalefet uygulaması olarak yansıtılmasının kabul edilemez olduğunun altını çizdi.

Asıl Balyozu Hükümet, Milletin Kafasına Vurdu!
Darbe ve Balyoz iddialarına da değinen MHP Grup Başkanvekili, ‘’Asıl hükümet balyozunu milletimiz kafasına yedi. İşçilerimiz, emeklilerimiz, esnaflar… hepsinin de durumu ortada. İstanbul ve Trakya gezilerinde, insanlarımızın öyle büyük ızdırap ve sıkıntılar içinde olduğunu gördüm ki. Hükümete sesleniyorum, balyoz milletin kafasına vuruyor, ne yapmayı düşünüyorlar acaba vatandaşımız için ‘’ dedi.

Militanizm ve Zorbalığı Kullananlar Askerin Bile Önünde!
Bekir Bozdağ’ın, Genelkurmay Başkanlığından gelen, ‘ keşke olmasaydı’ açıklamalarına ilişkin, MHP’yi hak, hukuk ve özgürlük konusunda askerden bile geri olduğunu söylemesine karşılık veren Oktay Vural, ‘’ Militanizm ve zorbalığı kullananlar, askerin önünde yer alıyor ya YÖK ek 17. maddesine imza atanların neden gereğini yapmadığını soruyorum ben de o zaman. Madem ki bir imza ve anlaşma namustur, niye imza atıp da gereğini yapmadınız. Belki bu madde etkinleşseydi, anayasa maddelerinin iptaline kadar gidilecek gerginlik de yaşanmayacaktı ve iptal edilmeyecekti..‘’ diye konuştu.

‘’Hükümetin kullanmadığı bir şey kalmadı. Bu ülkede başörtüsü bile nasıl kişiselleştiriliyor ve siyasallaştırılıyor, işte her şey ortada. Bir siyasi mağduru oynayarak ya da sahip çıkıyormuş görüntüsündeki AK Parti, başbakan eşinin başörtüsü gündemini yine kendine mal etmek için çabalamakta. Hem suçlular hem de güçlüler, yapılan her şeyin de bedelini millete ödetiyorlar. Ters yöne gidip hasar tespiti yapan hükümetin yaptığı münafık siyaset ile vatandaşın yaşadıkları ortada’’ sözlerini kaydetti.

 
Gül: Fırsatı kaçırdık
 
Deplasman değil evimizdeyiz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gül: Fırsatı kaçırdık
Yeni anayasa için Meclis fırsatı kaçırdı...
Sarıgül'e ilginç protesto
Sarıgül ''TEKEL işçilerinin üzerinden prim yapmayın'' diyerek muhalefete ...
Evdeki hesap TÜİK'e uymuyor
Enflasyon, gelir grubu itibarıyla her kesimi farklı etkiliyor.
 
Gül'ün sözleri tartışma yarattı
YARSAV Başkanı, Mümtaz Soysal, Özbudun ve Özden, Gül'ün 'fırsat kaçtı' sözlerini değerlendirdi.
Azerbaycan'dan milyar dolarlık fatura
Türkiye, yılda 6 milyar metreküp gaz aldığı Azerbaycan’a artan fiyat nedeniyle ...
Gürsel Tekin bir iddialı ki sormayın..
İslamcılar da oy verecek, CHP iktidar olacak!
 
Erdoğan için şükür namazı
AKP’li Belediye Başkanı Oktay Saral'ın Erdoğan aşkı bunu da yaptırdı.
Piyasalar krizle çalkalanıyor
İspanya ve Portekiz'de baş gösteren kriz havası yayıldı, dünyayı böyle etkiledi:
İddianameden suikast çıkmadı
"Amirallere suikast" iddiasıyla hazırlanan iddianamede bir not dışında delil yok.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri